divendres, 24 d’octubre del 2008

Llegir, llegir.......

Una de les coses que més em preocupen com a professora és la lectura, aconseguir que els estudiants entenguen eixe seguit de paraules que és un text. Perquè si saps llegir pots arribar a entendre el món. A classe hem fet una activitat per a despertar la consciencia lectora i les experiències de lectura tant negatives com positives. Açó és una mostra del que han dit els alumnes

Vivi La professora

Un llibre per a mi són moltes fulles escrites, enganxades per una part i té dues tapes, conté històries. A mi no m’agrada llegir perquè m’avorrix, els llibres se me fan molt pesats. Tanmateix, una vegada vaig llegir un llibre que em va agradar i no vaig parar de llegir-lo fins que es va acabar. El títol de este llibre és “MIRANT LA LLUNA”, i l’autor és Joaquin G. Catarla.

Néstor

Per a mi un llibre és una aventura. T´ho passes molt bé perquè t´ensenyes molt i a més a més aprens moltes paraules que tu no coneixes i aprens vocabulari.

Quan era més xicoteta m´agradava llegir més que ara però ara quan alguna vegada m´avorrisc agafe un llibre i me´l llisc.

Andrea

Un llibre és un objecte que serveix per a ensenyar-te coses que no sabies. M’agrada llegir segons el llibre que siga perque hi ha llibres en els quals sempre estan passant successos i aixó m’agrada.

Sergio

Per a mi un llibre és un passatemps que t’entreté quan estàs avorrit. A mi no m'agrada llegir perque m'avorrisc, em costa imaginar les històries que et conten els llibres. El meu llibre favorit va ser el Resplandor, un llibre de Sthepen King, un dels escriptors més bons del gènere de terror, aquest llibre em va agradar perquè ès un llibre que no costa molt de llegir i passes bastant por.

Juan Antonio 4D

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola som Àngela i Arantxa de Xàtiva.Ens a agradat molt els vostres comentaris, Néstor la veritat esque a nosaltres tampoc ens agrada llegir peró si trobem un llibre interesant el llegim.Som del I.E.S Josep de Ribera i anem a 3 de l'ESO.

Anònim ha dit...

olaa!! =P

uenoo soc Carmen una alumna de 3er de diver..de xativa (ies Josep de Ribera)
el nostre profesor ens a comentat en passarnos per asi..ja que ens agradaria fer una blog!
e estat llegint els vostres kometaris de els llibres, estan be man agradat!!

em pasare un altra vega xa deixar-vos algun comentari.. espere que cntesteu pronte!maGradaria saber kom va la vostra esperiensia en diversificacio..

1beseT,, CaRmeN]]^^

Anònim ha dit...

Tots diuen que llegir es passar mal rato pero aixo es per que no entenen el que lligen, per que si ho entengueren no soltarien el llibre!!


JENNY